Meetovation – Danskt recept mot tråkiga möten

Danska turistfrämjandet Visit Denmark har drivit ett projekt som jag tycker är intressant. Det kallas Meetovation, och handlar om att hitta nya verktyg och metoder för att skapa mer effektiva och kreativa möten. Konceptet presenterades på ett seminarium på TUR-mässan i Göteborg förra veckan. Det har skapats i ett samarbete mellan 64 aktörer i den danska mötesindustrin. De enskilda aktörerna kan sedan ta konceptet vidare och ge det en egen form, ett eget unikt format för sin egen marknadsföring. Grunderna i konceptet är dock tillgängliga för alla, och finns att läsa på hemsidan meetovation.dk.

Med på mötet fanns också Torhild Molvig från Comwell, som använder konceptet i sin mötesdesign-tjänst på anläggningarna i Aspenäs och Varbergs kurort.

Annons