Stek intranätet, satsa på facebook

En sak som slår en när man surfar runt och läser om webben etc är att folk som förstår sig på internet verkar ha en total koll på hur framtiden kommer att bli. De är rena framtidsevangelisterna. Det duger liksom inte att skriva om grejer som är på gång, det blir först intressant när man kategoriskt påstår att såhär kommer det bli, undertext ”om du inte kliver på tåget genast kommer du att bli förpassad till historien på nolltid”. Som dinosaurierna typ.

Senast ut är Internetworld som kan tala om för oss (i deras fall riktar man sig främst till ”oss” företagare) hur vi ska göra i framtiden, i det här fallet handlar det om sociala medier. Internetworld ger bl a rådet att: ”Släng ut intranätet och använd företagets Facebook-grupp eller twitter-kanal istället.” That simple, huh?

Annons